Scootersloperij

Nieuwe en tweedehands brommeronderdelen

Scooter carburateur kopen

Zundapp 517 onderdelen te koop

Bij J.A. Kornet vindt u een bedrijf waar regelmatig nieuwe en tweedehands Zundapp 517 en 529 (KS50) onderdelen te koop worden aangeboden. Daarmee kunt u uw oude Zundapp weer in oude glorie herstellen. De Zundapp 529 is misschien wel de meest populaire klassieke brommer die in Nederland rondrijdt, maar aangezien dit model in 1984 uit de productie is genomen is het lastig om onderdelen te kopen. Bij J.A. Kornet kunt u echter onderdelen als een nieuwe of gebruikte krukas en tandwielen kopen waarmee u uw Zundapp 529 weer soepel kunt laten lopen. En heeft u een specifiek onderdeel nodig? Dan kunnen wij dat meestal gewoon voor u bestellen bij een van onze vertrouwde leveranciers. Neem dan ook snel contact met ons op voor meer informatie.

Vraag om advies bij de Zundapp 517 onderdelen die wij te koop aanbieden

De Zundapp 529 heeft verschillende versies gehad, waaronder de 517 en het laatste model dat werd uitgebracht, de KS50. Bij het kopen van onderdelen is het dus wel van belang om te weten of het om een Zundapp 517 of een KS50 gaat. Bij J.A. Kornet kunt u bij onduidelijkheden over het model gelukkig rekenen op een uitstekende dienstverlening. Vanuit onze ervaring, die zich uitstrekt over tientallen jaren, kunnen wij u ook adviseren over alle Zundapp 517 en KS50 onderdelen die wij te koop aanbieden. Schroom dan ook vooral niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de onderdelen die u voor uw Zundapp 529 wilt kopen. Wij adviseren u graag.

In onze loods kunt u alle Zundapp 517 en KS50 onderdelen die wij te koop aanbieden bekijken

Onze loods is op zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00. U bent dan van harte welkom om alle onderdelen te bekijken. Tevens kunt u dan al uw vragen stellen aan onze ervaren mensen. Het kan natuurlijk dat u op zaterdag geen tijd heeft om uw bestelde onderdelen op te halen. In dat geval stellen wij ons bij J.A. Kornet graag flexibel voor u op.  Door even contact met ons op te nemen kunnen wij dan een aparte afspraak met u maken, eventueel zelfs in de avond.

Contact opnemen en een afspraak maken

Wenst u meer advies bij het aankopen van uw Zundapp 529 onderdelen? Wij helpen u graag. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van ons huidige assortiment en voorzien u graag van advies. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 0181-313365.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht