Scootersloperij

Nieuwe en tweedehands brommeronderdelen

Scooter carburateur kopen

Tomos onderdelen kopen

Nu tweetakt brommers en scooters steeds vaker worden geweerd uit steden vanwege de uitstoot, wordt het steeds moeilijker om Kreidler, Puch en Tomos onderdelen te kopen. Het lijkt er dan ook op dat deze brommers de kant van de klassieke auto’s opgaan, ze zijn er straks vooral nog voor de liefhebber. Liefhebbers willen echter wel dat hun Kreidler, Puch of Tomos soepel blijft lopen en daarom kunt u bij J.A. Kornet terecht om onderdelen voor deze merken te kopen. Wij hebben tientallen jaren ervaring in de brommer- en scooterhandel en in die tijd hebben wij een indrukwekkend assortiment aan gebruikte én nieuwe onderdelen opgebouwd. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons aankloppen voor advies en voor speciale verzoeken voor aparte of bijzondere onderdelen.

Klassieke Tomos, Puch en Kreidler onderdelen kopen

Bij J.A. Kornet vindt u een scootersloperij én onderdelen handel in één. In de tijd dat wij hierin actief zijn, hebben wij veel gebruikte onderdelen voor merken als Tomos, Puch Kreidler en Zundapp binnen gekregen die wij hebben opgeknapt zodat ze als vervangingsonderdeel voor uw klassieke brommer kunnen dienen. Mochten wij toch het onderdeel dat u zoekt om een of andere reden niet op voorraad hebben, dan kunnen wij dit in de meeste gevallen bestellen bij een van onze leveranciers. Schroom dan ook vooral niet om contact met ons op te nemen bij vragen of kom langs om ons assortiment te bekijken en uw vragen rechtstreeks aan onze medewerkers te stellen.

Neem telefonisch contact op

Bij het opknappen van uw klassieke brommer helpen wij u bij J.A. Kornet natuurlijk graag. Wie heeft er immers vroeger niet genoten van een ritje op de Tomos of Puch? Wij helpen u dan ook graag met gedegen advies en juiste onderdelen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze scootersloperij door te bellen met telefoonnummer 0181-313365. Bijzondere onderdelen die u voor uw Tomos, Puch of Kreidler brommer wilt kopen, proberen wij zo snel mogelijk voor u te bestellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht