Scootersloperij

Nieuwe en tweedehands brommeronderdelen

Scooter carburateur kopen

Prijs oude metalen

Voor de prijs van oude metalen kunt u in de omgeving Rotterdam, Spijkenisse en Dordrecht contact opnemen met een betrouwbare metaalhandel. J.A. Kornet is een metaalhandel en wij hebben in de tientallen jaren dat wij actief zijn een goede reputatie opgebouwd in de regio Rotterdam en Spijkenisse. Bij ons kunt u zeker zijn van een eerlijke prijs voor uw oude metalen op basis van de meest actuele marktwaarde. Als u vragen heeft over de prijs van oud metaal voordat u vanuit Dordrecht of Rotterdam naar onze metaalhandel komt gereden, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

Een eerlijke prijs voor allerlei soorten oude metalen

De prijs voor oud metaal is bij onze metaalhandel in Hellevoetsluis, vlakbij Rotterdam, Spijkenisse en Dordrecht, altijd gebaseerd op de marktwaarde. Net als bij iedere andere markt zijn de in- en verkoopprijzen afhankelijk van vraag die er op dat moment is. Koper is bijvoorbeeld een metaal dat op dit moment erg in trek is dankzij de ontwikkelende industrie in met name grote Aziatische en Zuid-Amerikaanse landen. Dat betekent echter wel dat de prijs voor oude metalen van dag tot dag kan verschillen. Bij J.A. Kornet kunt u er in ieder geval vanuit gaan dat oud metaal altijd wordt afgewogen op onze geijkte weegtoestellen. Dan kunt u er zeker van zijn dat het gewicht ook daadwerkelijk klopt. Naast oud metaal kunt u vanuit de regio Dordrecht, Spijkenisse en Rotterdam ook bij ons terecht voor het inleveren van bijvoorbeeld oude printplaten, computers en accu’s.

Welke metalen wij innemen bij J.A. Kornet

U kunt bij J.A. Kornet terecht voor het inleveren van vrijwel alle soorten metalen. De prijzen die u voor oude metalen kunt krijgen worden iedere dag door onze metaalhandel aangepast. Denk daarbij aan metalen als:

Staan de metalen die u wilt verkopen niet in deze lijst? Neem dan even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Het is overigens ook mogelijk om grote hoeveelheden oude metalen bij onze metaalhandel langs te brengen. Hiervoor hebben wij speciale bakken beschikbaar waardoor de weging betrouwbaar blijft. De betalingen voor oude metalen geschieden bij ons altijd contant.

Contact opnemen

Voor de prijs van oude metalen kunt u altijd even contact opnemen met J.A. Kornet. Wij staan u graag te woord en kunnen u altijd de meest actuele prijzen doorgeven. Wij zijn hiervoor bereikbaar op telefoonnummer 0181-313365. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u uitleggen hoe het afwegen en afrekenen in zijn werk gaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht