Scootersloperij

Nieuwe en tweedehands brommeronderdelen

Scooter carburateur kopen

Oud ijzer Rotterdam

Op zoek naar een bedrijf waar u uw oud ijzer kunt inleveren in de omgeving van Rotterdam, Spijkenisse en Rozenburg? Neem dan contact op met J.A. Kornet. Wij nemen alle soorten ferro en non-ferro metalen in en betalen hiervoor een prijs die is gebaseerd op de dagelijkse marktwaarde. Voor deze marktwaarde kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Langskomen met uw oud ijzer is natuurlijk ook mogelijk, wij zijn vanuit Rozenburg, Spijkenisse en Rotterdam gemakkelijk te bereiken.

Contante betalingen voor uw oud ijzer in Rotterdam, Spijkenisse en Rozenburg

Bij J.A. Kornet hebben wij een no-nonsense ‘boter bij de vis’ mentaliteit. Wij bieden u dan ook direct een contante betaling aan na het wegen van de metalen. Zo heeft u als klant meteen de opbrengsten van uw oud ijzer in handen. Buiten oud ijzer kunt u vanuit de regio Rotterdam, Rozenburg en Spijkenisse ook terecht bij J.A. Kornet voor het inleveren van oude printplaten, computers en accu’s. Naast een directe betaling draagt u hiermee ook bij aan een beter milieu. Al het oud ijzer en de overige producten die wij innemen worden namelijk gerecycled en dat zorgt voor een lagere belasting van de natuurlijke grondstoffen omdat er minder naar erts en dergelijke gedolven hoeft te worden.

Contact opnemen voor de meest actuele prijzen van oud ijzer

Omdat wij onze prijzen baseren op de marktwaarde en die prijzen afhankelijk zijn van het samenspel tussen vraag en aanbod, kunt u het beste even contact met ons opnemen voor de meest actuele prijzen. Dan kunnen wij u meteen vertellen wat de huidige prijs is. Wilt u langskomen met uw oud ijzer? Zorg er dan voor dat dit al zo veel mogelijk gescheiden is zodat wij u de beste prijs kunnen bieden. Telefonisch contact is mogelijk door te bellen met telefoonnummer 0181-313365. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht