Scootersloperij

Nieuwe en tweedehands brommeronderdelen

Scooter carburateur kopen

Oldtimer brommer kopen

Onderdelen voor uw oldtimer brommer kopen doet u natuurlijk bij J.A. Kornet in Hellevoetsluis. Wij staan al vele jaren bekend als hét adres voor zowel nieuwe als tweedehands onderdelen voor brommers en scooters die u zowel online, als in onze winkel kunt kopen. Wij zijn tevens een scootersloperij dus u kunt bij ons ook terecht voor het inleveren van oude brommers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bepaalde onderdelen of als u specifieke onderdelen voor uw oldtimer brommer wilt kopen die u niet in ons assortiment bent tegen gekomen. Vaak kunnen wij deze onderdelen dan voor u bestellen.

Onderdelen voor uw oldtimer brommer kopen

Bij J.A. Kornet kunt u vrijwel alle onderdelen kopen om uw oldtimer brommer weer in optimale staat te krijgen. Wij hebben vooral veel onderdelen beschikbaar voor oldtimer brommers als Kreidler en Zundapp. Denk daarbij aan onderdelen als:

  • Cilinders (met en zonder kop);
  • Remklauwen;
  • Tandwielen;

Ook voor allerlei soorten rubbers voor de aandrijving van de ketting kunt u bij ons terecht. Van tijd tot tijd kunt u echter ook bij ons terecht om een complete oldtimer brommer, zoals een klassieke Berini M23, te kopen. Houd daarvoor goed ons actuele aanbod in de gaten.

Contact bij vragen

Het is altijd mogelijk om ons even te bellen als u vragen heeft over de onderdelen uit ons assortiment, of als u een oldtimer brommer te koop heeft zien staan. Wij staan u dan graag te woord bij het ophelderen van eventuele onduidelijkheden. Het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken is 0181-313365.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht