Scootersloperij

Nieuwe en tweedehands brommeronderdelen

Scooter carburateur kopen

Koper verkopen

Bij J.A. Kornet kunt u terecht om oude metalen, zoals koper te verkopen. Al jarenlang zijn wij hierin gespecialiseerd en bij onze koper inkoop staan wij van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om metalen te wegen en om af te rekenen. De prijzen die wij hanteren kunnen verschillen van dag tot dag, dit omdat wij bij onze koper inkoop altijd uitgaan van de beursgenoteerde marktwaarde van oude metalen. Buiten het verkopen van koper kunt u ook bij ons terecht voor metalen als ijzer, lood, rvs, zink en aluminium. Voor de actuele prijzen kunt u ons het beste even bellen.

Maak gebruik van stijgende koper prijzen door uw oude koper nu te verkopen

De kopermarkt is een relatief klein handelsgebied die op het moment erg gewild is dankzij een toenemende vraag uit grote industrielanden zoals China. Daardoor wordt de prijs van koper behoorlijk opgevoerd. Daarnaast is het verkopen van uw oude koper een stuk beter voor het milieu omdat de metalen die u bij koper inkoop J.A. Kornet inlevert opnieuw gebruikt kunnen worden. En dat betekent dat er bijvoorbeeld minder koper uit de grond gehaald hoeft te worden.

Langskomen en contact voor de actuele prijzen

Als u een voorraad koper heeft liggen en wilt weten wat dit op de actuele kopermarkt waard is, dan kunt u het beste even contact opnemen met J.A. Kornet. Hiervoor kunt u uiteraard langskomen bij ons koper inkoop, maar het is ook mogelijk om hiervoor te bellen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0181-313365.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht