Scootersloperij

Nieuwe en tweedehands brommeronderdelen

Scooter carburateur kopen

Brommer onderdelen bestellen

Scooter- en brommer onderdelen bestellen kunt u doen bij J.A. Kornet in Hellevoetsluis. Onze scootersloperij is al jaren een begrip in de omgeving voor de in- en verkoop van oud ijzer, en de verkoop van zowel nieuwe als tweedehands scooteronderdelen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een scooter carburateur kopen voor merken als Tomos, Kreidler, en met name oudere modellen van Zundapp. Als u op zoek bent naar specifieke onderdelen voor uw brommer, dan horen wij dat, net als eventuele vragen, graag van u.

Brommer onderdelen bestellen vanuit ons grote assortiment

Omdat wij al decennialang bezig zijn met het in- en verkopen van onderdelen voor allerlei soorten brommers en scooters, hebben wij een ruim assortiment aan onderdelen opgebouwd. Dit assortiment bestaat uit zowel gebruikte als nieuwe onderdelen. Mensen brengen hun oude brommer of scooter naar ons toe en de onderdelen die nog in goede staat verkeren worden gereviseerd en opnieuw verkocht. Nieuwe onderdelen zoals een scooter carburateur kunt u ook bij ons kopen dankzij langdurige relaties die wij met verschillende leveranciers hebben opgebouwd. Vanuit ons assortiment kunt u vrijwel altijd de brommer onderdelen bestellen die u nodig heeft. En zit de scooter carburateur, remklauw of krukas die u wilt kopen er onverhoopt toch niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op. De kans is groot dat wij het door u gewenste onderdeel kunnen bestellen.

Contact bij vragen

Omdat wij bij J.A. Kornet net als u zeer geïnteresseerd zijn in de techniek achter brommers en scooters, staan wij ook graag voor u klaar bij vragen. Of het nu gaat om vragen over die scooter carburateur die u wilt kopen, of de oldtimer Zundapp die u een tweede leven wilt geven. Wij denken graag met u mee! U kunt ons bij vragen bereiken op telefoonnummer 0181-313365.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht